Voorgerechten
Champignons in bierbeslag met een warme knoflooksaus met kruiden. € 9,95
Geschroeide tonijn op een gemenge salade met mieriksworteldressing. € 13,50
Gebakken gamba's met een knoflook-cognacsaus. € 13,50
Cocktail van Hollandse garnalen met een volle cocktailsaus. € 13,50
Carpaccio van gerookte runderlende met een mosterddressing. € 12,50
Salade met warme geitenkaas, honing en tijm. € 9,95
Franse uiensoep met kaas overbakken. € 7,95
Proeverij van diverse voorgerechtjes. Min. 2 personen. € 16,95 p.p
Hoofdgerechten
Tournedos, 200 gram biefstuk van de haas met rode-portsaus of gebakken champignons en ui. €25,95
Tournedos, 100 gram met rode-portsaus of gebakken champignons en ui. €18,50
Kalfs entrecôte met armagnac saus waarin morilles. €24,95
Varkenshaas uit de pan met een roomsaus met champignons en lenteui. € 20,50
Runder rib-eye de grill met een pittige kruidenboter. € 23,50
Hertenrug-filet met een krachtige oude portsaus. € 26,50
Hele gebakken zalmforel afgeblust met witte wijn. € 20,95
Gebakken Heekfilet met een bieslooksaus. € 19,95
Verrassingsmenu 4 gangen. € 38,95
Verrassingsmenu 5 gangen. € 43,95
Nagerechten
Crème brulee. € 7,50
Parfait van witte en bruine chocolade met vanille saus. € 7,50
Vanille-roomijs met warme kersen. € 8,50
Irish coffee. €7,25
French coffee. €7,25
D.O.M coffee. €7,25
Bijgerechten
Franse frietjes. € 2,75
Pepersaus. € 2,25
Gebakken champignons. € 3,25
*Heeft u speciale wensen zoals suikervrij, zoutloos, glutenvrij of vegatarisch geef dit even door aan uw gastvrouw en wij houden er rekening mee.