Voorgerechten
   

Gebakken kastanjechampignons in een kruiden-knoflooksaus met kaas overbakken.    €  9,95                                     

 
Geitenkaas met honing en rozemarijn, lauwwarm geserveerd.                                    €  8,95   

Geschroeide tonijn op een groene salade met wasabi dressing en kikkoman                 € 12,50         saus.                                                                                                                                                                                                                                         

In knoflookolie gebakken gamba's in een pernod-knoflooksaus.                                  € 12,50 

 
Hollandse garnalensalade, huisgerookte zalm met zoet-zure gembersnippers.              € 12,50  

Carpaccio van gerookte rundermuis met groene pesto dressing op slasoorten.             €  9,95

Franse uiensoep overbakken met kaas.                                                                    €  7,95

 

Gerookte zalm en gerookte paling op slasoorten met bieslookdressing.                       € 12,50    
   

Rundercarpaccio van ossenhaas met groene mosterddresing en oude kaas.                € 10,95

 

 

 

 

 Hoofdgerechten
   
Tournedos, 200 gram biefstuk van de haas met rode  portsaus of gebakken champignons en ui                   € 23,95  
Tournedos, 100 gram biefstuk van de haas met rode portsaus of gebakken champignons en ui                    € 17,50  
Oester varkenshaas en osenhaas met cognacsaus.                                                                                   € 19,95  
Kalfshaas                                                                                                                                                                                   
Varkenshaasje in de pan gebakken met een romige paddenstoelensaus met prei                                        € 19,95   
Runder rib-eye van de grill met een pittige kruidenboter                                                                           € 21,50  
Gebakken roodbaarsfilet met een peterseliesaus.                                                                                     € 19,95   
Hele gebakken zalmforel afgeblust met witte wijn.                                                                                   € 19,95   
   

Verrassingsmenu 4 gangen                                                  € 34,95

 
Verrassingsmenu 5 gangen                                                  € 39,95    
 
 

 Nagerechten
   

Chocolademousse met een bolletje stragiatelle ijs

met vanillesaus.

€7,50
Bitterkoekjesparfait met een vanillesaus. €6,95
Warme bosvruchtensoep met yoghurtijs. €6,95
   
   
Irish coffee €6,95
French coffee €6,95
D.O.M coffee €6,95
   
Heeft u special wensen zoals suikervrij, zoutloos, glutenvrij of vegatarisch geef dit even door aan uw gastvrouw en wij houden er rekning mee.